Βρισκεστε εδω : ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Κινητοποίηση Ομοσπονδίας Τσιμέντων Ελλάδας κατά Lafarge

Κινητοποίηση Ομοσπονδίας Τσιμέντων Ελλάδας κατά Lafarge

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ  &  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ  ΕΛΛΑΔΑΣ

Προς -    Σωματεία Μέλη μας

-          Εργαζόμενους Κλάδου

Συνάδελφοι-σσες, την Τετάρτη 19-06-2013 η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας Τσιμέντων Ελλάδος, αποφάσισε ομόφωνα την κινητοποίηση όλου του κλάδου.

Η κινητοποίηση μας, θα υλοποιηθεί με 4ωρη στάση εργασίας κατά τις τελευταίες ώρες της πρωινής βάρδιας, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους εργαζόμενους στον κλάδο, να μεταφερθούν έγκαιρα  στα Κεντρικά Γραφεία της Lafarge στην Παιανία (Αττικής), όπου θα πραγματοποιηθεί Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας, την Πέμπτη 27-06-2013 και ώρα 18:00.

Οι εργαζόμενοι του κλάδου μας, μαζί με τους εργαζόμενους άλλων κλάδων και κοινωνικών φορέων που θα προστρέξουν αλληλέγγυοι στον αγώνα μας, θα απαιτήσουμε την άμεση επαναλειτουργία του εργοστασίου Τσιμέντων Χαλκίδας  και την παράλληλη επαναπρόσληψη των 32 μέσα σε τρεις μήνες, άδικα απολυμένων από την Lafarge, συναδέλφων μας.

 Η Ομοσπονδία Τσιμέντων, αγωνίζεται να βρεθεί μια οριστική και δίκαιη λύση για τους εργαζόμενους του Τσιμεντάδικου στην Χαλκίδα.

Θα  επιμείνουμε στην προσπάθεια μας αυτή, μέχρι να βρεθεί η προσδοκώμενη από τους εργαζόμενους λύση που προαναφέρουμε.  Οφείλουμε να επιστήσουμε την προσοχή προς όλους και να αντιστεκόμαστε σθεναρά σε κάθε προσπάθεια ερημοποίησης του κλάδου, παραμένοντες σε συνεχή εγρήγορση

Καλούμε την εταιρία Lafarge να ακούσει τις φωνές διαμαρτυρίας των εργαζομένων και να αφουγκραστεί προσεκτικά την οργή της ελληνικής κοινωνίας.

Για την Ομοσπονδία μας απόδειξη ειλικρίνειας και καλής θέλησης (στην προκειμένη περίπτωση), είναι η επανεξέταση και στην συνέχεια η λύση του προβλήματος που δημιουργήθηκε, μέσα σε συνθήκες δημοκρατικού διαλόγου   & πνεύματος συνεργασίας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                 Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΝΤΖΙΑΡΑΣ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ                                   ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Χ. ΓΙΩΡΓΟΣ