Βρισκεστε εδω : ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Κινητοποιήσεις από το Εργατικό Κέντρο Ευβοίας

Κινητοποιήσεις από το Εργατικό Κέντρο Ευβοίας

   Στη ΣΥΣΚΕΨΗ των Δ.Σ. των Σωματείων μας, που πραγματοποιήθηκε χθες 31/10/2013, αποφασίστηκαν τα εξής:

  1.- Στήριξη της Απεργιακής  Κινητοποίησης της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, την ΚΥΡΙΑΚΗ 3 Νοεμβρίου 2013.

  Η κατάργηση της Κυριακής Αργίας γυρίζει το εργασιακό ρολόι 100 χρόνια πίσω και προωθεί το κλείσιμο των μικροκαταστημάτων, σε όφελος μεγάλων πολυεθνικών αλυσίδων, προσθέτοντας περισσότερα λουκέτα στα μαγαζιά και ανεργία στους Εμποροϋπαλλήλους.

 2.- Καταγγελία κατά του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας, που αποφάσισε κατά πλειοψηφία, το άνοιγμα καταστημάτων στη πόλη της Χαλκίδας.

   Σημειώνουμε ότι  είναι ο μόνος Περιφερειακός Εμπορικός Σύλλογος, που αποφάσισε άνοιγμα των καταστημάτων και από τα λεγόμενά τους το 80% των μαγαζιών, διαφωνούν με αυτή την απόφαση, διότι καταλαβαίνουν το δυσοίωνο μέλλον τους.

3.- Συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 9.00΄το πρωί και εξόρμηση στα καταστήματα της Χαλκίδας, ενημερώνοντας το καταναλωτικό κοινό για τις καταστροφικές επιπτώσεις της κατάργησης της Κυριακής Αργίας.

4.- Συμμετοχή στην απεργία της Γ.Σ.Ε.Ε. την ΤΕΤΑΡΤΗ 6 Νοεμβρίου, με Συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας 9.00΄το πρωί, θα ακολουθήσει πορεία, μέσα από τα καταστήματα της Χαλκίδας και θα καταλήξει στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας (Νομαρχία).

  Εκεί θα βρίσκονται λεωφορεία που θα αναχωρήσουν για τα διόδια της Θήβας και σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Θήβας θα γίνει εκδήλωση διαμαρτυρίας.

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ  ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ.

ΟΤΑΝ Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ  Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ.