Βρισκεστε εδω : ΑΡΧΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Δύο 5ήμερες εκδρομές στη Θάσο

Δύο 5ήμερες εκδρομές στη Θάσο

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ILIO MARE

Α) 30-7-2010 ΕΩΣ 3-8-210  ΚΑΙ Β) 3-9-2010 ΕΩΣ 7-9-2010

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 5ΗΜΕΡΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗ ΘΑΣΟ

ΗΜΕΡΑ 1η : Χαλκίδα - Καβάλα - Θάσος

Αναχώρηση από Χαλκίδα ώρα 06:00 για το "πράσινο νησί" την Θάσο. Πρώτη στάση στην Λαμία για καφέ. Στην συνέχεια κατευθυνόμαστε προς Καβάλα όπου θα έχουμε μια σύντομη επίσκεψη και από εκεί στην Κεραμωτή όπου επιβιβαζόμαστε στο πλοίο για Θάσο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο (Α' διακ. κατ.) στον Πρίνο.

ΗΜΕΡΑ 2η : Γύρος Θάσου

Μπουφέ πρόγευμα και η εκδρομή μας ξεκινά κατά μήκος της δυτικής ακτής. Θα συναντήσουμε τις Σκάλες Μαριών, Καλλιράχης και Πρίνου για να καταλήξουμε στην πρωτεύουσα Θάσο ή Λιμένα. Χρόνος για την επίσκεψή μας στον αρχαιολογικό χώρο με το θέατρο του 3oυ αιώνα .π.Χ. Στο λιμάνι μαγαζιά και ταβερνάκια για να απολαύσετε το ουζάκι με χταποδάκι πριν αναχωρήσουμε για την ανατολική ακτή, όπου βρίσκουμε το χωριό Παναγιά, οικισμός με έντονο Μακεδονικό χρώμα. Από εδώ στο μεσόγειο χωριό Ποταμιά και επιστροφή στο ξενοδοχείο.

ΗΜΕΡΑ 3η : Πόλη Θάσου

Μπουφέ πρόγευμα και χαρείτε τη μέρα στους χώρους του ξενοδοχείου, Το απόγευμα εξόρμηση στην πρωτεύουσα, χρόνος να την απολαύσουμε με περιπάτους στην παραλία ή να "γλυκαθείτε". με λουκουμάδες ή γλυκό κουταλιού καρυδάκι στα μαγαζιά της πόλης.

ΗΜΕΡΑ 4η : Θεολόγος - Κάστρο – Λιμενάρια

Μπουφέ πρόγευμα και σήμερα θα επισκεφθούμε ένα πολύ ενδιαφέρον κομμάτι του νησιού, ξεκινώντας από την κοινότητα του Θεολόγου με σπίτια σε παραδοσιακόΜακεδονικό στυλ, και οροφές από πέτρα~ Συνεχίζουμε για το Κάστρο προς το κέντρο νησιού και τις Μαριές. Ορεινό χωριό ανάμεσα σε δυο βουνοπλαγιές. Τελευταίος μας σταθμός τα Λιμενάρια, με το λεγόμενο Παλατάκι, να αποτελεί σήμα  κατατεθέν στην περιοχή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και δείπνο.

ΗΜΕΡΑ 5η : Θάσος – Χαλκίδα.

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τον Λιμένα, επιβίβαση στο πλοίο για

Κεραμωτή. Επιστροφή Χαλκίδα με ενδιάμεσες στάσεις.