Βρισκεστε εδω : ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Νέα κόντρα ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ

Νέα κόντρα ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ

Νέα μάχη μεταξύ ξέσπασε μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, μετά και τους προπηλακισμούς του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιώργου Πεταλωτή έξω από το ΚΑΠΗ Αργυρούπολης.

Με δηλώσεις του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για εγκάθετους του ΣΥΡΙΖΑ, για να απαντήσει στην συνέχεια ο Συνασπισμός με μία εξίσου σκληρή ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΝ αναφέρει ότι «το να επιτίθεται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ ο εγκάθετος της τρόικας κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν αποτελεί είδηση».

«Στον κ. Πεταλωτή αφιερώνουμε τα λόγια βουλευτή της παράταξής του: Οι πρίγκιπες της κυβέρνησης, τους φτύνει ο κόσμος και νομίζουν ότι βρέχει» καταλήγει η ανακοίνωση.

Το κυβερνών κόμμα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου για την επίθεση στον κ. Πεταλωτή σημειώνει ότι «πρωταγωνιστές ήταν για ακόμη μια φορά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ», προσθέτοντας πως είναι μια «απαράδεκτη προσπάθεια ορισμένοι να χειραγωγήσουν για δικά τους μικροκομματικά οφέλη τις συγκεντρώσεις των πολιτών».

Το ΠΑΣΟΚ καλεί τα υπόλοιπα κόμματα να πάρουν θέση στα γεγονότα και τους πολίτες να υπερασπιστούν τη δημοκρατία και το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση.

Όσον αφορά στην χθεσινή επίθεση τον ΣΥΡΙΖΑ έδειξε ο Γιώργος Πεταλωτής για την άγρια επίθεση που δέχτηκε στο Α’ ΚΑΠΗ της Αργυρούπολης, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί σε «άτακτη υποχώρηση» από την πίσω πόρτα. Περισσότερα από χίλια άτομα μαζεύτηκαν έξω από το κτήριο, όταν ομάδα περίπου 60 ατόμων τον… περιποιήθηκε λεκτικά, αλλά με πέτρες, αυγά και γιαούρτια…

Να θυμίσουμε πως το απόγευμα της Πέμπτης σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ σε κτίριο του ΚΑΠΗ Αργυρούπολης, ήταν προγραμματισμένη ομιλία του Γ. Πεταλωτή. Την ώρα που έφτασε, μια ομάδα περίπου 60-70 ατόμων που βρισκόταν εκεί, τον πλησίασε και άρχισε να τον βρίζει. Επικράτησε  ένταση στο σημείο, ενώ όταν οι παρευρισκόμενοι και η προσωπική φρουρά του προσπάθησε να τον προστατεύσει, οι διαμαρτυρόμενοι άρχισαν να πετούν πέτρες, γιαούρτια και αυγά.

Ο βουλευτής φυγαδεύτηκε μέσα στο κτίριο, ενώ χρειάστηκε να τοποθετηθούν μαξιλάρια και τραπέζια στα σπασμένα παράθυρα, προκειμένου να μην υπάρξουν τραυματίες στο εσωτερικό του κτιρίου.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Πεταλωτής έκρινε ότι για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δήλωσε (πριν φύγει από την πίσω πόρτα) ότι από την μπροστινή μπήκε και από την μπροστινή θα βγει…

Το Ποντίκι 2-6-2011