Βρισκεστε εδω : ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΠΡΟΣ: EVIA TOP

Σχετικά με την ανάρτηση σας , αναδημοσίευση από το Ριζοσπάστη,  με τίτλο «ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ,  σε φάση υπολειτουργίας τα εργοστάσια»  στις 27-7-2011, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα  πιο κάτω:

Δεν είναι η πρώτη φορά που o ανταποκριτής του Ριζοσπάστη καταφέρεται, εμμέσως πλην σαφώς  κατά του σωματείου μας, με αφορμή ειδήσεις που αφορούν στην ΑΓΕΤ.

Έτσι διαβάζουμε για άλλη μια φορά ότι και στο Τσιμεντάδικο της Χαλκίδας πραγματοποιούνται εκατοντάδες απολύσεις, με τη διαδικασία των οικειοθελών αποχωρήσεων και η συνδικαλιστική ηγεσία  του σωματείου μας, που ανήκει στην ΠΑΣΚΕ  και στη ΔΑΚΕ κάνει,  λίγο- πολύ, το κορόιδο!

Κάνουμε γνωστό σε όλους αυτούς που προσπαθούν να μας  κρεμάσουν ταμπέλες ότι η συνδικαλιστική ηγεσία του σωματείου μας ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ούτε στην ΠΑΣΚΕ ούτε στη ΔΑΚΕ κι ούτε κάνει το κορόιδο.

Η συνδικαλιστική ηγεσία του σωματείου μας ανήκει στην παράταξη «Ένωση Εργαζομένων Τσιμέντων Χαλκίδας», κάτι που αδυνατεί να καταλάβει  ο θιασώτης του «Πας μη Έλλην Βάρβαρος», κι όχι μόνο δεν έχει αποδεχτεί αλλά αντίθετα έχει  καταγγείλει  κατ’ επανάληψη την ΑΓΕΤ για τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ  που δαπανά για τις οικειοθελείς αποχωρήσεις  και όχι μόνο.

Έχουμε  δε την τιμή, οι καταγγελίες μας αυτές  να φιλοξενούνται στην  ιστοσελίδα σας , κι  αν είχε κάνει τον κόπο να ενημερώνεται δεν θα έγραφε τέτοιες ανακρίβειες.

Θα θέλαμε ειλικρινά να μας υποδείξει δημόσια,  ο «ταξικός  καθοδηγητής»,  με ποιο τρόπο ένα συνδικάτο  θα μπορούσε να εμποδίσει τον εργαζόμενο,  που έχει τις προϋποθέσεις για συνταξιοδότηση, από το να εισπράξει π.χ. 200 – 300 χιλιάδες ευρώ  και να φύγει.

Κι αν δεν θέλει να μας «ανοίξει τα μάτια» γιατί δεν εμπόδισε  τους  δικούς του «ταξικούς συνδικαλιστές» να μην δεχτούν τα πιο πάνω  ποσά και να παραμείνουν στην εργασία τους, για να διαπιστώναμε αν θα τολμούσε  η ΑΓΕΤ να τους απολύσει.

Δεν επιδιώκουμε κανένα τίτλο αγωνιστικότητας ή ταξικότητας και δεν περιμένουμε καμία αποκατάσταση για τα όσα, όχι για πρώτη φορά, γράφει.

Η  μακρόχρονη ιστορία του σωματείου μας πιστεύουμε ότι είναι γνωστή και σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί ένας ανταποκριτής να την αλλοιώσει.

ΧΑΛΚΙΔΑ 27-7-2011