Βρισκεστε εδω : ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Οι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ στο πλευρό των συλληφθέντων στη Χαλκίδα (6/1/12)

Οι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ στο πλευρό των συλληφθέντων στη Χαλκίδα (6/1/12)

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του στους 6 συλληφθέντες συναγωνιστές που όρθωσαν ανάστημα και διαδήλωσαν εναντίον της νέας χούντας που βιώνουμε στην τελετή αγιασμού των υδάτων, στις 06-01-11, στη Χαλκίδα, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας. Τρείς άντρες και τρεις γυναίκες συνελήφθησαν γι’ αυτήν την καθαρά πολιτική τους δράση και οδηγήθηκαν στο Α.Τ. της περιοχής όπου τους απαγγέλθηκε η κατηγορία της προσβολής του θεσμού του Προέδρου της Δημοκρατίας. Δεκάδες μέλη του κινήματος Δεν Πληρώνω και άλλοι αλληλέγγυοι έσπευσαν στο Α.Τ. να συμπαρασταθούν στους συλληφθέντες και να διαδηλώσουν κατά των φρονηματικών συλλήψεων.

Το κίνημα Δεν Πληρώνω καταγγέλλει για μία ακόμη φορά τους μηχανισμούς κρατικής καταστολής και τρομοκράτησης κάθε αγωνιζόμενου ανθρώπου. Είναι εμφανές ότι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ως θεσμός δεν προασπίζει πλέον καμία δημοκρατία, ούτε καν την αστική, αλλά την στυγνή δικτατορία την οποία βιώνουμε. Οι φρονηματικές επιθέσεις του κράτους αναμένεται να ενταθούν το επόμενο διάστημα όσο βαθαίνει η αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζεται. Η προσπάθεια της νέας χούντας να κάμψει το φρόνημα των πιο ασυμβίβαστων στοιχείων της κοινωνίας δε θα περάσει. Μέσα από τέτοιες διαδικασίες το λαϊκό κίνημα θα βγει πιο δυνατό με δυνατότερη θέληση και ατσάλινη ορμή μέχρι να τους ανατρέψει.
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ – ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
ΨΩΜΙ- ΠΑΙΔΕΙΑ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 73
ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
www.kinimadenplirono.gr
www.oxidiodia.gr
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν στον πρόεδρο της Δημοκρατίας για το χάλι της χώρας, την φτώχεια και την ανέχεια που ταλανίζει όλους τους Έλληνες και η Αστυνομία, εκτελώντας εντολές του καθεστώτος, τους προσήγαγε για εξακρίβωση στοιχείων.

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΕΚΑΔΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΞΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ. ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΙΛΟΥΝ ΔΥΟ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ, ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΑΡΤΗΣ.

tsantiri.gr