Βρισκεστε εδω : ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Διαμαρτυρίες κατά Διαμαντοπούλου και Μπακογιάννη

Διαμαρτυρίες κατά Διαμαντοπούλου και Μπακογιάννη

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ - 03/02/2012 

Τις έντονες αποδοκιμασίες από τους υπαλλήλους του Υπουργείου Παιδείας, για την περικοπή των μισθών τους, άκουσε η Άννα Διαμαντοπούλου σε εκδήλωση για την απονομή βραβείων για την αριστεία και την καινοτομία στην Παιδεία και την Έρευνα.

Δείτε το:

 

Επεισοδιακή ήταν και η επίσκεψη της Ντόρας Μπακογιάννη στο Δήμο Θερμαϊκού. Ομάδα πολιτών την υποδέχτηκε φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό. Η Ντόρα Μπακογιάννη αντιμετώπισε την φραστική επίθεση με ιδιαίτερη αμηχανία.

Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού υλοποιώντας απόφαση της χθεσινής πολυάριθμης Γενικής της Συνέλευσης, κατέστησε σαφές σήμερα στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, που ευθύνεται για την υποδούλωση της χώρας και την εξαθλίωση των Ελλήνων, ότι οι εκπρόσωποί του είναι ανεπιθύμητοι στο Δήμο Θερμαϊκού.

Στα πλαίσια των κινητοποιήσεών της η Πρωτοβουλία οργάνωσε αποδοκιμασία του πολιτικού συστήματος, γιουχάροντας τη Ντόρα Μπακογιάννη που «δουλεύοντας» ήδη για τις επόμενες εκλογές φιλοξενήθηκε από δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Θερμαϊκού που την ξενάγησαν στο ΚΥ της Μηχανιώνας. Νωρίτερα είχε επισκεφθεί το Δημαρχείο όπου και έφαγε κράξιμο από μέλη της πρωτοβουλίας.

Αργότερα δε, και ενώ αρνήθηκε αρχικά την είσοδο στην αίθουσα του ΔΣ πολιτών μελών της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας, κάτω από την πίεση των αντιδράσεων και διαμαρτυριών η Ντόρα και οι «οικοδεσπότες» της στο Θερμαϊκό, αναγκάστηκαν να ανοίξουν τις πόρτες για όλους. Και φυσικά ακολούθησαν ενδιαφέρουσες συζητήσεις και αποδοκιμασίες.

Και φυσικά στο τέλος η Πρωτοβουλία αποχώρησε για να αφήσει τους διαπλεκόμενους της κεντρικής και της τοπικής πολιτικής σκηνής (όποιους ελάχιστους παρέστησαν) να συνδιαλλαγούν ελευθέρως και εποικοδομητικώς.

Δείτε το βίντεο: