Βρισκεστε εδω : ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜοτοΣυκλετιστές Εν Δράσει: Μέχρι Τελικής Πτώσης ΑΥΤΩΝ που ξεπουλάνε την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μας!!!

ΜοτοΣυκλετιστές Εν Δράσει: Μέχρι Τελικής Πτώσης ΑΥΤΩΝ που ξεπουλάνε την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μας!!!

Αν στο πρώτο μνημόνιο αιφνιδιαστήκαμε και μασήσαμε μπροστά στο δίλημμα «τα μέτρα ή καταστροφή», στο δεύτερο το δίλημμα αντιστρέφεται: καταστροφή θα είναι η υπογραφή του, δρόμος χωρίς γυρισμό θα είναι η υπογραφή του, τελειωτική κατεδάφιση θα είναι η υπογραφή του.

Παλιά στα εργοτάξια των δρόμων υπήρχαν ταμπέλες που έγραφαν: «Η ταλαιπωρία θα είναι προσωρινή, αλλά η βελτίωση της ζωής μας μόνιμη«. Το αντίστροφο συμβαίνει με τους όρους που συνοδεύουν κάθε δόση: η ταμειακή ανακούφιση είναι προσωρινή και η διάλυση της κοινωνίας μόνιμη!

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012 με ώρα έναρξης τις 11:00π.μ. δίνουμε ραντεβού στη Θεσσαλονίκη στον ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ κρατώντας την Ελληνική Σημαία μέχρι τελικής πτώσης ΑΥΤΩΝ που ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ την ΕΛΛΑΔΑ μας και την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μας.

Η ΦΩΤΙΑ πρέπει να «ανάψει» σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά!!!

Στην αρχή μπορεί να είμαστε λίγοι αλλά θα μείνουμε εκεί μέχρι να γίνουμε χιλιάδες, εκατομμύρια όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Θέλετε; ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ!!! ΠΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ;

Όλο λέμε για ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ κ.τλ.

Θα συμμετέχουμε σε κινητοποιήσεις ενωμένοι με όλες τις ομάδες με κοινό στόχο-σκοπό.

Θα παραμείνουμε στο σημείο μέχρι να σηκωθούν όλοι επιτέλους από τους καναπέδες τους!!!

Μέχρι να «ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ» ΑΥΤΟΙ που ξεπουλάνε την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!!!

Ας σώσουμε ό,τι μπορεί ακόμα να σωθεί. Το οφείλουμε. Και το μπορούμε. Μπορούμε να γίνουμε παράδειγμα για τους λαούς που θα έρθουν αύριο στη θέση μας, μπορούμε να δείξουμε ότι το πείραμα ως εδώ μπορούσε να πάει. Από εδώ και πέρα το πειραματοζώο ή αντιδρά ή πεθαίνει αργά και βασανιστικά από το φάρμακό του.