Βρισκεστε εδω : ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Πολιορκία στο Νοσοκομείο Καρύστου - Φυγαδεύτηκε ο διοικητής

Πολιορκία στο Νοσοκομείο Καρύστου - Φυγαδεύτηκε ο διοικητής

Εξαγριωμένοι κάτοικοι αντιδρούν στη συνένωση του τοπικού νοσοκομείου με αυτό της Χαλκίδας παρά τη διαβεβαίωση Λοβέρδου ότι δεν θα υποβαθμιστεί το νοσοκομείο.

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες των κατοίκων της Καρύστου στην ενδεχόμενη διοικητική ενοποίηση του νοσοκομείου τους με το νοσοκομείο της Χαλκίδας.
Η κατάσταση στην περιοχή παραμένει έκρυθμη ενώ ο διοικητής του νοσοκομείου αναγκάστηκε να περάσει τη νύχτα σε αυτό αφού είχε εγκλωβιστεί στο γραφείο του.

Το Υπουργείο Υγείας αναφέρει σε ανακοίνωση του ότι "Το νοσοκομείο Καρύστου δεν πρόκειται να υποβαθμιστεί και δεν πρόκειται να χάσει τη νοσοκομειακή ιδιότητά του. Συνεπώς όσοι δημιουργούν προβλήματα δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτές τις ώρες η χώρα χρειάζεται ηρεμία".
Οι κάτοικοι υποστηρίζουν πως η συνένωση συνεπάγεται υποβάθμιση του νοσοκομείου σε κέντρο Υγείας ενώ ο Υπουργός Υγείας Αντρέας Λοβέρδος διαβεβαίωσε χθες μιλώντας στο δελτίο του Mega πως το νοσοκομείου δεν θα υποβαθμιστεί.
Οι κάτοικοι που παραμένουν έξω από το νοσηλευτικό ίδρυμα διαψεύδουν πως ξυλοκόπησαν το διοικητή και ζητούν άμεση επίλυση του ζητήματος.

Newsit 3-3-2012