Βρισκεστε εδω : ΑΡΧΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ 2011

Συνάδελφοι

Το Δ.Σ. του σωματείου μας αποφάσισε τη διοργάνωση τριήμερων εκδρομών στη περιοχή της Καλαμάτας στις παρακάτω ημερομηνίες:

Α. 19 έως 21 Αυγούστου

Β. 26 έως 28        >>

Γ.  2 έως   4  Σεπτεμβρίου

Δ.  9 έως   11       >>

Περισσότερα...

Στήριξη του ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ από την Ένωση Εργαζομένων στα Τσιμέντα Χαλκίδας

Στο Λυκαβηττό βρέθηκαν χθες δύο πούλμαν από την Ένωση Εργαζομένων στα Τσιμέντα Χαλκίδας για να στηρίξουν το έργο του Συλλόγου ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.

Ο Σύλλογος ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ πραγματοποίησε στο Θέατρο Λυκαβηττού συναυλία για τη στήριξη του έργου του Θεραπευτικού Προγράμματος το οποίο δημιουργήθηκε το 1989 και για 22 συνεχή χρόνια, προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του σε χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών και τις οικογένειές τους.

Αυτή τη χρονιά τραγούδησαν παρέα με Π. Θαλασσινό, Β. Σκουλά, Γ. Ανδρεάτο, Αν. Μουτσάτσου, Γ. Νέγκα και Στ. Χατζηευσταθίου φωνάζοντας και πάλι δυνατά «ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ - ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ».

 

EviaTop Παρασκευή, Ιούνιος 24, 2011

Ο Παντελής Θαλασσινός τραγουδά για το "ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ"

Ο Σύλλογος Οικογένειας του Θεραπευτικού Προγράμματος του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ», όπως κάθε χρόνο έτσι κι εφέτος, διοργανώνει στις 23 Ιουνίου του 2011, την ετήσια συναυλία του, στο θέατρο Λυκαβηττού, με την οικονομική υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής.

Περισσότερα...

Αποκριάτικα γλέντια

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Το σωματείο μας διοργανώνει, για τους εργαζόμενους του εργοστασίου, δύο αποκριάτικα γλέντια την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου  2011 και 4 Μαρτίου αντίστοιχα, στις 9 το βράδυ στο κέντρο "ΠΗΓΑΔΑΚΙ" στην έξω Παναγίτσα Χαλκίδας.

Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθεύεστε τις καθημερινές από 07:00 έως 15:00 από το γραφείο του Σωματείου, για την πρώτη εκδήλωση έως 21 Φεβρουαρίου και για την δεύτερη έως 28 Φεβρουαρίου

Θεατρική παράσταση

Το  Δ.Σ. του σωματείου μας, σε συνεργασία με το Θεατρικό Εργαστήρι Κύκλος,  διοργανώνει θεατρική παράσταση στα πλαίσια των πολιτιστικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων.

Περισσότερα...