Βρισκεστε εδω : ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΓΕΤ

Προς Ένωση Εργαζομένων Τσιμέντων Χαλκίδας

Κύριοι έχοντας υπόψη τον Ν. 1876/90 όπως ισχύει στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για την υπογραφή Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για το έτος 2011, σε συνέχεια της από 1/4/2011 γνωστοποίησης των αιτημάτων σας για ΕΣΣΕ 2011 και της από 14/4/2011 πρόσκλησής μας για συνάντηση την 27/4/2011 η οποία έλαβε χώρα, σας γνωστοποιούμε και εγγράφως τα υπό διαπραγμάτευση θέματα με τις προτάσεις και τις αντιπροτάσεις της εταιρείας, όπως αυτά αναλύθηκαν στη δεύτερη κατά σειρά συνάντησή μας στις 18/5/2011.

Περισσότερα...

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΕΝΩΣΗ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ  ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΠΡΟΣ: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ

Αξιότιμοι κύριοι

Όπως ασφαλώς γνωρίζετε στις 18 Μαΐου 2011, οι εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποι σας, στα πλαίσια των διαπραγματεύσεων για την υπογραφή επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας, αφού κατ’ εντολή σας απέρριψαν το σύνολο των δικών μας αιτημάτων, ακόμη και αυτών που δεν έχουν καμία οικονομική επιβάρυνση ή συνιστούν εκ μέρους σας μη εφαρμογή όρων παλαιότερων πρακτικών συμφωνίας, μας επέδωσαν επιστολή σας με την οποία, επικαλούμενοι την «οικονομική κρίση», μας ζητάτε να συναινέσουμε σε μια σειρά από μισθολογικές περικοπές, ώστε αυτές να αποτελέσουν το κείμενο της νέας μας … «συλλογικής σύμβασης» !

Περισσότερα...

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Συνάδελφοι

Την Τετάρτη 18 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση με εκπροσώπους της εταιρείας για την υπογραφή Σ.Σ.Ε. για το 2011. Στη συνάντηση αυτή, οι εκπρόσωποι της εταιρείας, απέρριψαν στο σύνολό τους τα αιτήματά μας και μας γνωστοποίησαν δικά τους αιτήματα προκειμένου να υπογράψουμε συλλογική σύμβαση.

Περισσότερα...

Κατάλογος