Βρισκεστε εδω : ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ.Ένα νέο κίνημα.

Σε πανελλαδική δράση ενάντια στις υψηλές τιμές των super market καλεί η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας τις πρωτοβουλίες πολιτών όλης της χώρας.

Ένα νέο κίνημα για τα ελληνικά δεδομένα φαίνεται να “ξεπηδάει” από την Πιερία και αποκτά σιγά-σιγά αλλά σταθερά φανατικούς οπαδούς, τουλάχιστον σε πιο οργανωμένη μορφή.

Αφήστε το στο ταμείο” είναι το όνομα του και όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, εναντιώνεται στις υψηλές τιμές των προϊόντων, που φιγουράρουν στα ράφια των σούπερ μάρκετ.

Περισσότερα...

"Ο Γιώργος Παπανδρέου καταζητείται"

Η συμμετοχή του Γιώργου Παπανδρέου ως διδάσκοντα στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

Μια από αυτές είναι και η επιστολή της Βασιλικής Αρωνιάδου-Anderjaska, Ph.D., Ερευνητικής Επιμελήτριας στο τμήμα Ανατομίας, Φυσιολογίας και Γενετικής / Τμήμα Ψυχιατρικής στο F. Edward Hebert School of Medicine, προς τον διευθυντή του Ινστιτούτου Πολιτικής Επιστήμης του χάρβαρντ, Τρέι Γκρέισον.

Περισσότερα...

Υπουργός Δικαιοσύνης προς Δικαστές:"Δηλώνω γήινος"

«Είναι ημέρα αναστοχασμού και ανάδειξης της συνευθύνης, σε μια εποχή που η κοινωνία μαστίζεται από μια δεινή οικονομική κρίση. Έφταιξαν αυτοί που έφταιξαν. Ολιγώρησαν εκείνοι που ολιγώρησαν. Τώρα οι δανειστές, μάς έπιασαν από το λαιμό. Ασφυκτιούμε. Και μας συμπεριφέρονται ως κάποιους κατοίκους του Νότου».

Αυτά επισήμανε ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Παλαιά Βουλή επ' ευκαιρία του εορτασμού του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη, προστάτη του δικαστικού σώματος.

Περισσότερα...

Στους δρόμους Ισπανοί και Πορτογάλοι

Στους δρόμους βγήκαν χθες οι Ίβηρες διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα λιτότητας που τους επιβάλλουν οι κυβερνήσεις τους.

Ζητώντας την παραίτηση της κυβέρνησης, χιλιάδες διαδηλωτές ανταποκρίθηκαν και σήμερα στο κάλεσμα του κινήματος των "Αγανακτισμένων" και συγκεντρώθηκαν γύρω από το κτίριο της Βουλής στη Μαδρίτη, καταγγέλλοντας τις περικοπές που προτείνει η κυβέρνηση του Μαριάνο Ραχόι.

"Παραιτηθείτε" και "Δημοκρατία" έγραφαν τα πλακάτ που κρατούσαν οι συγκεντρωμένοι οι οποίοι φώναζαν συνθήματα όπως "Αυτοί δεν μας εκπροσωπούν".

Περισσότερα...

"Καταιγίδα" διαδηλώσεων και στην Πορτογαλία

Αντιμέτωπη με νέο κύμα διαδηλώσεων, με συμμετοχή και των αστυνομικών η κυβέρνηση Κοέλιου Ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας Πέντρου Πάσους Κοέλιου αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπος αυτή την εβδομάδα με νέες διαδηλώσεις κατά της πολιτικής λιτότητας που εφαρμόζει και παρά την αναδίπλωσή του όσον αφορά τις αμφισβητούμενες περικοπές μισθών, καθώς και άλλα εργατικά συνδικάτα ανακοίνωσαν σήμερα τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις.

 Οι εργατικές ενώσεις που εκπροσωπούν τις δυνάμεις ασφαλείας ανακοίνωσαν πως αστυνομικοί θα συμμετάσχουν στη διαδήλωση που έχει προκηρύξει η εργατική ομοσπονδία CGTP:

Περισσότερα...

Κατάλογος