Βρισκεστε εδω : ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

Σφόδρα ταράχθηκαν υπουργοί και βουλευτές από το μπλόκο στη Βουλή

Ταραχή προκάλεσε σε μερίδα του πολιτικού κόσμου το ολιγόωρο μπλόκο στη Βουλή, από ομάδα διαδηλωτών του Συντάγματος, το βράδυ της Τρίτης. Υπουργοί, βουλευτές αλλά και παρουσιαστές τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων έσπευσαν να καταδικάσουν μετά βδελυγμίας, το συγκεκριμένο περιστατικό και να του προσδώσουν έως και χαρακτήρα αμφισβήτησης του δημοκρατικού πολιτεύματος!..

Έτσι, μετά τον Πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο ο οποίος έκανε λόγο για "συλλήβδην απαξίωση θεσμών και προσώπων" που "υπονομεύει τον κοινοβουλευτισμό", τη σκυτάλη πήραν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος που δήλωσε "εξόχως ταπεινωμένος και εξοργισμένος", καθώς και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής που αποφάνθηκε ότι "αυτό δεν είναι δημοκρατία", εκφράζοντας και το παράπονό του ότι "δεν είμαστε όλοι ίδιοι"...

Περισσότερα...

Μπλοφάρει ο Καρατζαφέρης;

Ένα βήμα παραπέρα προχώρησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ο οποίος, λίγο μετά τις δηλώσεις του ότι μελετά το ενδεχόμενο να αποσύρει τον ΛΑΟΣ από τη Βουλή, ζήτησε επίσημη συνάντηση με τον Κάρολο Παπούλια, που όμως απουσιάζει για προσωπικούς λόγους.

Πληροφορίες του «Π» αναφέρουν ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον γ.γ της Προεδρίας, πρέσβη κ. Γεωργίου, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρίσκεται στην Κολωνία και δεν έγινε γνωστό αν και πότε θα γίνει η συνάντηση.

Περισσότερα...

Ο Παπανδρέου της αντιπολίτευσης

Ο Παπανδρέου της «αντιπολίτευσης». Τότε που λάνσαρε μπλουζάκια με το σύνθημα «Δεν πωλείται η ΕΥΑΘ». Σήμερα είναι αυτός που ξεπουλάει την ΕΥΑΘ, την ΕΥΔΑΠ κι όλο το ...νερό της επικράτειας!

Περισσότερα...

Ο ΟΤΕ ποτέ!!!

Το παραπάνω ήταν ένα σύνθημα του ΠΑΣΟΚ την εποχή του Παπανδρέου (πατρός), όταν ο Μητσοτάκης ξεκινούσε την... αξιοποίηση του ΟΤΕ.

Έκτοτε η ιστορία είναι γνωστή και ενδιαφέρουσα. Περισσότερο, ωστόσο, ενδιαφέρον έχει ότι ο σημερινός Παπανδρέου (ο Μικρός, όπως πιθανότατα θα καταγραφεί στην Ιστορία) επιχειρεί την πατροκτονία του πληθωρικού Ανδρέα (“Τσοβόλα δώστα όλα”) και καταλήγει στο άλλο άκρο ξεπουλώντας όχι μόνο τη χώρα, αλλά και τους κατοίκους της, αυτήν και τις επόμενες γενιές...

Περισσότερα...

Καλώς να έρθεις, Κεμάλ

Το μνημόνιο και οι δανειακές συμβάσεις που έχει υπογράψει η ελληνική κυβέρνηση με ΔΝΤ και λοιπούς επόπτες κι επιτηρητές μπορεί να συνοψιστεί και από τη φράση του ίδιου του πρωθυπουργού της χώρας, ο οποίος έχει αναφωνήσει:«Είμαστε χώρα με περιορισμένη εθνική κυριαρχία». Ως εκ τούτου φανταστείτε το πανηγύρι που θα γίνει αν στη θέση του... ατακτούλη Στρος τα αφεντικά (Αμερικανοί) του ΔΝΤ τοποθετήσουν έναν γνωστό μας γείτονα και φίλο. Τον Κεμάλ Ντερβίς...

Το ενδεχόμενο να αναλάβει τα ηνία του ΔΝΤ και τις τύχες της χώρας μας ο Τούρκος καθηγητής - οικονομολόγος και πρώην υπουργός Οικονομικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας δεν είναι απίθανο.

Περισσότερα...

Κατάλογος